Ne-am relansat

Prima stire de pe noul format

Luna aceasta ne-am relansat designul. Ne-am refacut, dupa o munca de  4 luni, infatisarea.

Am reusit sa schimbam infatisarea Forumului despre matematica, sa schimbam editorul de text de la forum. Acum se pot introduce si cateva simboluri matematice in discutiile de pe forum. Se pot introduce si imagini. Dar imaginile nu pot fi urcate pe serverul nostru, ci trebuie urcate pe un alt server (de exemplu, http://imm.io/). Intr-o postare viitoare pe blog vom explica si cum se poate face acest lucru pentru cei care nu stiu inca cum se poate face acest lucru.

Ne pare rau pentru ca nu am putut pastra aceeasi structura a linkurilor dar, fiind vorba de alta structura software, a trebuit sa o schimbam.

De asemenea, am modificat si structura blogului nostru. Iar acum, pe blog, se pot adauga comentarii la fiecare postare. Am facut ca aceste comentarii sa fie puse prin intermediul platformei Disquss.com.

Acum, cu aceasta stire, inauguram si sectiunea de Stiri/Noutati. Doar ca aceste stiri nu vor fi despre site-ul nostru ci vor fi actualitatii din tara si din lume legate de scoala sau de matematica.

 

Va multumim ca ne vizitati si va asteptam in continuare pe site-ul nostru!


comments powered by Disqus

Forum

...
 

Noutăţi

 

Daca vreti sa ne dati o idee scrieti-ne la opinii@mateonline.net

Vă mulţumim!'