Evaluare naţională 2013 - proba la Matematica (UPDATED)

Examen clasa a VIII-a (Vezi subiectele)

Maine, 27 iunie 2013, are loc proba la matematica examenul la examenul de Evaluare Nationala pentru elevii de clasa a VIII-a.

Proba scrisă de matematică se desfăşoară după aceleaşi reguli ca şi în anii trecuţi, iar durata probei este de 120 de minute. Subiectele de la EVALUARE NAŢIONALĂ 2013, la proba deMATEMATICĂ, sunt elaborate de către specialiştii de la  Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare.

Notele obţinute de elevi la examen se vor lua în considerare la ADMITEREA LA LICEU pentru care repartizarea computerizată ce va avea loc pe 16 iulie. Media de admitere în liceu va fi calculată ca medie artimetică dintre media notelor de la evaluare şi media generală a anilor de gimnaziu. Repartizarea elevilor la liceul dorit se va face computerizat pe EDU.RO.

La proba de MATEMATICĂ, de joi, 27 iunie,  la fel ca şi la cea de ROMÂNĂ, elevii vor intra în sală la 8.30, înainte cu 30 de minute înainte de începerea examenului.Proba scrisă de la MATEMATICĂde la EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 începe la ora 9:00, când se deschid plicurile sigilate care conţin varianta de subiecte multiplicată, în fiecare sală în care se susţine proba.

 

Mult succes!

 

 

UPDATE: Iata subiectele de la examenul de azi, la matematica:

 


comments powered by Disqus

Forum

...
 

Noutăţi

 

Daca vreti sa ne dati o idee scrieti-ne la opinii@mateonline.net

Vă mulţumim!'