Forum matematică


problema

Anonim
Vizitator
2011-05-10 11:39:41
am 50baxuri cu grosimea de 0.03 si pretul 35lei/bax cum rezolv problema k trebuie sa aflu pretul la bax urgent
Vlad
Vizitator
2011-05-10 13:56:17

Mai citeste si tu odata sa vezi ce-ai scris (si cum ai scris), ce se intelege (ca nu se intelege nimic) si ce ceri (sunt date incomplete sau aiurea). Ce legatura are dimensiunea unui bax daca tu ai 50 de baxuri si zici ca un bax ciosta 35 lei? Ceri un pret pe bax (care e deja dat, de 35 de lei) sau mai degraba cred ca ceri (dar in matematica nu e pe presupuneri) un calcul banal 35*50 sau cum sau ce? Sau vrei pretul unui metru (si atunci, avand in vedere grosimea unui bax, nu va da in veci si pururi un numar intreg (ca nu se imparte exact).


CE vrei de fapt de la problema? Ce se da si ce se cere? Revino cu detalii daca vrei sa te ajutam. Daca ti-e lene sa scrii enuntul clar si complet si inteligibil, atunci si noua ne este lene sa gandim (in locul tau) (si nu suntem nici obligati in vreun fel anume)!

Vlad
Vizitator
2011-05-10 13:58:52
Si inca o chestie: CE treaba are aceasta problema cu aria de trigonometrie? Te rog sa respecti acest forum si sa faci un minim efort si sa postezi data viitoare macar in aria corespunzatoare (acum, nu mai deschide inca un subiect, ci vom continua discutia aici). Sau, astefel de posturi aiurea vor fi inchise sau sterse (cred ca a sosit si vremea curatentiei...).
  ^ Sus
  Răspunde | Subiect Nou

 

Forum

...
 

Noutăţi

 

Daca vreti sa ne dati o idee scrieti-ne la opinii@mateonline.net

Vă mulţumim!'