Forum matematică


Cāt costă un post de profesor

A@dmin
Membru din 2008-12-21
 
Postari: 135
2012-02-23 11:44:46
Realitatea TV are un articol scurt despre traficul de influenta din inspectoratele scolare si din scoli. Trafic de influenta pentru posturile de profesori. Stim ca asta exista de foarte multa vreme. Nu am avut niciodata dovezi concrete. Dar, am observat pe pielea noastra ca am fost nedreptatiti de-a lungul vremii. Nu stim cum se face ca, cel putin la matematica, postirile titularizabile erau ocupate de profesori care aveau un oarecare contact cu aceasta lume, parand ca ar sti ceva informatii din interior; sau ca sunt oarecum  avantajati, in detrimentul celorlalti. Adica, la acelasi nivel, profesorii care aveau cunostinte in sistem, prindeau un post mai bun. Niciodata invers. 

Iata ce scrie articolul de pe realitatea.net:

7000 de euro. Atāt a cerut un profesor de la un liceu din Dāmboviţa pentru a angaja o persoană la Inspectoratul Şcolar. A primit doar 3000  de euro şi a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenţă.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cat-costa-un-post-de-profesor_916391.html#ixzz1nCG4aWwOCorina P.
Vizitator
2012-03-01 22:27:59
Asa este in toate judetele....si de anul acesta nici nu va mai fi examen de titularizare. S-au indeplinit, in sfarsit,  visul directorilor de scoli  de a-si pastra posturile pentru copiii lor sau pentru nepotii lor.

Si nu-i mai poate acuza nimeni ca ascund orele.... e legal.
  ^ Sus
  Răspunde | Subiect Nou

 

Forum

...
 

Noutăţi

 

Daca vreti sa ne dati o idee scrieti-ne la opinii@mateonline.net

Vă mulţumim!'